YanFlorijn

Bij ons vind je uitsluitend biologisch(-dynamische) wijnen en vins naturel. Wij bieden een assortiment van lekkere wijnen met oog voor mens, milieu en dier. Regelmatig organiseren we proeverijen, workshops, en laten we je kennis maken met vreemde druiven en interessante smaken die je nog niet eerder in wijn hebt geproefd. Ook adviseren we je graag over lekkere wijn-spijscombinaties.

Onze Wijnen

Onze wijnen zijn lekker, duurzaam en ongekunsteld: écht genieten dus. De druiven groeien in een gezonde, biodiverse omgeving met veel bloemen, kruiden en welkome fauna en dit proef je in de wijn. Het druivensap wordt vergist tot wijn en die gaat in de fles. Geen eindeloze procedé’s en additieven om de wijn op smaak te brengen, maar puur natuur, expressief. Gemaakt door kleinschalige wijnboeren, met veelal lokale variëteiten. Wij streven naar een assortiment met zowel bekende toppers als onontdekte pareltjes, en selecteren deze zorgvuldig, met oog voor mens, milieu en dier.

Voor Horeca

Om de groeiende consumentenvraag naar biologische en pure producten te bedienen, leveren wij aan horeca biologische, biologisch-dynamische en vin naturel wijnen van kleine wijnboeren. We bedienen restaurants en bars die op zoek zijn naar nieuwe smaken in wijn, meer lokale druivensoorten willen leren kennen of hun aanbod van biologische en natuurlijke wijnen willen vergroten.

Onze klanten & in de media

Biologisch Restaurant Gys
"YanFlorijn staat garant voor flexibele en snelle leveringen en heeft een actieve, meedenkende houding."

Restaurant Wink
"Een voor mij zeer betrouwbare wijnpartner. Met een relatief kleine wijncollectie van zeer hoog niveau."

Boek een gratis proefsessie

In een vrijblijvende proefsessie laten we je graag ervaren hoe onze wijnen het beste inzetbaar zijn in jouw horecazaak.

Proeverijen en workshops

Tijdens onze workshops en proeverijen leer je wijnproeven, de achtergronden van wijn en hoe je de lekkerste wijn en spijs combinaties kunt maken. In het bijzonder met vega- en groentegerechten. In een gezellige en informele maar professionele setting delen wij graag de kennis die wij hebben opgedaan door het bezoeken van onze wijnboeren, door twee jaar te werken in de keuken van een goed aangeschreven restaurant in Amsterdam en door veel te proeven en experimenteren.

Inschrijven

Om je in te schrijven voor een workshop of proeverij, of vragen of verzoeken over proeverijen, vul hieronder je gegevens in. Zie de agenda beneden voor aankomende events.

Bestel nu de YanFlorijn proefbox

Bestel de proefdoos om zelf onze wijnen te ervaren: zes biologische(-dynamische) en vin naturel wijnen, een mix van wit en rood met soms een andere verrassing, voor €60,-. Binnen Amsterdam bezorgen we de proefbox gratis, daarbuiten komt de postbode langs.

Liever alleen wit of rood? Stuur even een mailtje na je bestelling, dan houden we daarmee rekening bij het samenstellen.

In winkelmandje

Agenda Workshops, Proeverijen en Events

Hieronder een overzicht van onze aankomende events in Amsterdam.

Aankomende events

We beloven:
• speciale wijnen, oude jaargangen en nieuwe lievelingen
• lekkere hapjes
• gezelligheid

Wanneer: zondag 28 oktober
                 vanaf 15.30 tot ca. 19.00 uur
Waar: Veemarkt 92, Amsterdam Oost
Kosten: 5 euro entree
Hoe: graag even aanmelden door een e-mail te sturen naar yanflorijn@yanflorijn.nl

Artikelen

VI.NO.SO editie 2018 groot succes

Op zondag 3 juni organiseerden wij voor het eerst VI.NO.SO Festival,met elf wijnboeren die helemaal waren afgereisd vanuit Italiƫ. Een waanzinnig mooie dag met enorm veel liefde voor natuurwijn. Editie twee inmiddels dus al in de maak!

Bekijk alle artikelen

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van aankomende proeverijen, workshops en andere nieuwtjes (je ontvangt deze ca. vier keer per jaar).

Nieuwsbrief